За мен

За мен

Казвам се Николай Стоянов. Завършил съм висшето си образование във Висшето транспортно училище “Тодор Каблешков”, специалност “Технология и управление на транспорта”. Въпреки, че съм дипломиран транспортен инженер и завърших с отличен успех, като първенец на специалността ТТУТ, окс. магистър (випуск 2006), истинското ми хоби са компютрите, в частност Интернет.

Работя в областта на Информационните технологии от началото на 2007 г. Започнах кариерата си в ICYGEN Corporation, където работих от януари 2007 г до април 2008 г на длъжност Content Manager (мениджър на съдържанието).

Следващото ми професионално поприще беше Програмата Медия Груп, където заемах поста уеб редактор (web editor). Там работих в продължение на 5 месеца и отговорностите ми се свеждаха до подбор, обработка и публикуване на текстов и снимков материал в сайта Programata.bg, както и всякакви дейности, свързани с популяризирането на сайта и подобряването на откриваемостта му през търсачките.

През периода октомври 2008 г – декември 2010 г. работих в транспортната фирма АЕБТРИ Сервиз ЕООД на длъжност Мениджър работа с клиенти. Макар да бях привидно извън ИТ бранша за близо 2,5 години така и не можах да спра да се занимавам с най-голямата си страст и хоби – оптимизацията за търсачки. Това закономерно доведе до следващата точка от професионалното ми портфолио.

Считано от 01.01.2011 г. съм официално фрийлансър (на свободна практика) и се занимавам изцяло професионално със SEO оптимизация. В бранша съм вече близо 7 години, от които повече от 3 години се занимавам професионално с оптимизация за търсачки. В професионалното си SEO портфолио имам над 200 успешно оптимизирани проекти (български и чуждестанни) всичките с много добри позиции в Гугъл.

Надявам се сайтът ми да Ви бъде интересен и полезен и да решите да работим заедно за успеха на Вашия бизнес. Очаквам Ви!

Поздрави,

инж. Николай Стоянов

Можете да се свържете с мен на:

E-mail: lilacor.com (at) gmail.com

Facebook: nikolay.stoyanov

Google+: инж. Николай Стоянов

* страницата е обновена за последно на 01.01.2011 г.