Защо VPS хостинг?

0

Защо VPS хостинг?

В наши дни, бизнесът вече се простира не само във физическото измерение. Докато преди, да имаш голям офис или цяла сграда бе символ на успех, днес това вече не е така. Днес, ако една голяма фирма няма добре изграден уеб сайт, все едно тя не съществува.

Преди беше важно и престижно да имаш факс, днес е важно и престижно да имаш www.moqtaFirma.com. Бизнесът се развива заедно с технологиите и никой, който иска да върви напред не трябва да изостава в технологично отношение – било то с комуникации или в Интернет.

Какво ни трябва за един бизнес сайт?

Освен някой да го изработи, най-важното е да закупите името (домейн) и място, където да се сложи (хостинг). Последните две обикновено вървят в пакет. На българския пазар напоследък става особено популярна услугата VPS хостинг, която всъщност взема най-добрите страни на две по-отдавна навлезли услуги – споделен хостинг и наети сървъри.

VPS хостингът комбинира в едно мощта на наетия сървър и ниската цена на споделения хостинг. За да добиете представа какво точно е VPS, може да прочетете статията “Какво е VPS хостинг?“. В тази сфера една от фирмите, предлагащи качествен VPS хостинг е DELTA.BG – нейните VPS хостинг планове са съобразени с различните потребности – от тези на малък бизнес сайт до голям корпоративен портал, и то с гарантирана висока стабилност. Ако не намерите VPS план по ваш вкус, винаги можете да договорите допълнителни екстри към даден базов план.

Comments

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*