SEO обучения в IT-Academy.BG

0

SEO обучения в IT-Academy.BG

IT-AcademyНапоследък информационните технологии претърпяват огромен скок в развитието си, а с него и възможностите на човек да се реализира в тази област. За съжаление тук, в България, нямаме адекватно изградена и обновяваща се система за обучение на IT специалисти.

Точно този факт провокира повечето от желаещите да развият потенциала си в IT сектора. Както е известно и доказано, специалисти от този тип са много търсени и добре платени, не само у нас, но и в чужбина.

IT-Academy.BG е компютърен обучителен център, в който лекторите са уважавани в средите експерти.

Курсовете са предназначени основно за хора без познания в областта или с такива на начален етап. Първоначално се провежда запознаване с теорията, полагане на основите за аналитичното мислене и практическо изпълнение на зададени проекти.

Особено внимание в нашата програма заема курса по SEO (оптимизация за търсачки). Причината е все по-големият интерес от страна на курсистите и бизнес средата, затова в програмата ни са включени всички важни параметри като:

• Основи на търсенето и оператори за търсене;

• Техническа оптимизация и анализ на ключовите думи;

• Информационна архитектура;

• Анализ на конкуренцията и линк профила;

• SEO инструменти и въведение в HTML;

• Мобилни уеб сайтове и други.

Продължителността на обучението – 50 часа, предполага възможност да се разгледат в детайли всички компоненти на SEO курса. Занятията се провеждат два пъти на седмица – понеделник и сряда, от 19-22 ч. Времето е специално избрано, за да може и работещите курсисти да го посещават без проблеми.

Начало на курса: 15.01.2014 г. с лектор Лили Грозева. Повече подробности относно регистрацията и цените може да намерите на http://www.it-academy.bg/seo-kurs/.

След успешно завършване на курсистите се издава сертификат за получени експертни SEO познания.

Сайтът Lilacor.com подкрепя инициативата на IT-Academy.BG и им желае успех!

Comments

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*