Услуги

Услуги

Оптимизация за търсачки (от англ. – search engine optimization, SEO) представлява процес на оптимизация на HTML-кода, цялостната структура и навигация на даден уеб сайт, както и на текстовото му съдържание, в комбинация с изграждане на качествени, еднопосочни, входящи линкове към него (линк билдинг), които имат за цел подобряване на позициите на клиентския сайт в страниците с резултати на Гугъл (SERP). Работата на оптимизатора се състои от два основни аспекта – on-page оптимизация и off-page оптимизация. По-надолу ще се запознаете с всички SEO услуги, подробно описание на дейностите, които се включват в тях и с техните цени.

Малък SEO пакет (MINI SEO) (кликни на линка)

Създаден за клиенти от дребния бизнес, с малки уеб сайтове, които се нуждаят от SEO оптимизация по до 3 на брой ключови думи. Това е изгоден вариант за клиенти с по-скромни нужди и бюджет. Цена на услугата – 600 лв./ месец без ДДС.

Среден SEO пакет (MIDI SEO) (кликни на линка)

Създаден за клиенти от средния бизнес със средно големи уеб сайтове и нуждаещи се от SEO оптимизация по до 5 на брой ключови думи. Това е удачен и изгоден вариант за SEO оптимизация за клиенти с малки и средни уеб сайтове. Цена на услугата – 900 лв./ месец без ДДС.

Голям SEO пакет (MAXI SEO)(кликни на линка)

Създаден за клиенти от сферата на едрия бизнес, желаещи SEO оптимизация по 6-9 на брой ключови думи. Това е SEO пакет, който е най-подходящ за клиенти с големи възможности, които желаят постигане на челни позиции по множество ключови думи едновременно. Цена на услугата 1200 лв./ месец без ДДС.

Важно

Качествената SEO оптимизация, извършена от опитен SEO оптимизатор, ще има осезаем положителен ефект за Вашия сайт и бизнес. Предлагам SEO услуги само под формата на месечен абонамент, т. е. за да работим заедно трябва да имате твърд месечен бюджет, заделен само за оптимизация на Вашия уеб сайт. Само така мога да гарантирам високи позиции и дълготраен ефект за уеб сайта Ви. Никога не прилагам непозволени техники и съвместната ни работа не крие рискове за сайта и бизнеса Ви!

Ако проявявате интерес към SEO услугите ми, моля, изпратете ми следните данни за Вашия уеб сайт чрез формата ми за контакт и аз ще се свържа с Вас възможно най-скоро:

  • Линк към Вашия сайт;
  • Основни ключови думи за оптимизация (колкото са повече, толкова по-скъпа ще е услугата);
  • Сайтът имал ли е проблеми досега (съобщения за неестествени връзки, Пингвин или Панда наказания и др.)

Запознайте се и със спомагателните SEO услуги, които предлагам:

SEO копирайтинг – Всеки уеб сайт се нуждае от съдържание. Услугата копирайтинг се състои в списване на качествено, уникално и добре оптимизирано съдържание за Вашия личен или фирмен уеб сайт / блог. За абонаментен копирайтинг и по-големи количества ще получите и съответни отстъпки от цената;

SEO одит – Проучване и анализ на сайта на клиента, както откъм on-page, така и откъм off-page гледна точка. Услугата е изключително полезна както за собственици на нови сайтове (в процес на изграждане), така и на стари сайтове, които вече имат създаден авторитет и позиции в страниците с резултати на Гугъл. Ако сайтът  Ви не излиза никъде в Гугъл или подозирате, че е с Гугъл наказание, тази услуга е точно за Вас. Благодарение на SEO одита Вие ще получите ценни информация относно потенциалните и актуални проблеми на Вашия сайт, както и конкретни насоки за подобряване на неговата видимост в търсачките;

Линк билдинг – Услугата включва само изграждане на качествени линкове към сайта на клиента. При тази услуга не давам гаранции за попадане на първа страница на Гугъл, но услугата е доста ефективна и може да доведе до много добри резултати за сайтове, които се намират в подножието на върха в своите ниши (1-ва, 2-ра, 3-та страница). Не на последно място – услугата е по-евтина от стандартните SEO пакети, които предлагам, затова е добър избор за клиенти с по-ниски бюджети за SEO.

Всички цени са в сила от 01.02.2014 г. и са без ДДС.