Изгодна и качествена оптимизация с руската борса за линкове SAPE!

0

Изгодна и качествена оптимизация с руската борса за линкове SAPE!

Здравейте,

От 01.11.2010 г. lilacor.com започва да предлага SEO оптимизация на базата на руската борса за линкове sape.ru. Този метод отдавна се е доказал първо в Русия, а после и в цял свят, но в България все още твърде малко хора са чували за него. Затова реших да промотирам новата си SEO услуга тук и да запозная Вас – бъдещите ми клиенти – със същността и предимствата на този изключително мощен инструмент за оптимизация на сайтове.

Какво представлява SAPE?

SAPE е руска борса за търговия с линкове, която предлага SEO решения за всякакви сайтове – нови, стари, малки, големи, добре оптимизирани и дори такива с наказания в Google. Цените са изгодни, опциите за настройка на критерии за търсене са много, а изборът на руски площадки (сайтове, които купуват/ продават линкове) – практически неограничен.

Защо оптимизация със SAPE?

Гарантирано влизане в топ 10 по избраната ключова дума до 2 месеца след започването на оптимизацията!

Предимствата на SAPE са много, но ще изброя само основните, които превръщат руската борса в един незаменим помощник за всеки оптимизатор, който знае как да работи с нея и да се възползва пълноценно от всички нейни опции и функционалности. Ето кратък списък с преимуществата на SAPE пред останалите борси за линкове и методи за оптимизация:

  • Плащане на купените линкове на ежедневен принцип, което дава възможност за гъвкавост и пълен контрол над закупените площадки и предпазва от измами и некоректно поставяне на закупените линкове;
  • Линковете са по един от страница (площадка), което гарантира, че за Google тези линкове ще изглеждат максимално естествени и съответно тяхната сила и ефект ще са много по-добри в сравнение с т. нар. сайтуайд линкове (в блогролове, например), които често носят наказания на линкнатите сайтове;
  • Множество опции за подбор на площадките – ниво на домейна; PR и възраст на домейна; тематика и линковете (по категория); степен на релевантност, търсене на площадки, присъстващи в авторитетната директория DMOZ; задаване на максимален брой изходящи линкове от площадка; опция за поставяне на ценови диапазони на линкове (от – до ХХ долара на линк) и др.;
  • Възможност за даване на ежедневни статистически отчети за брой, цена, източници на линковете и много други;
  • Безплатни и платени инструменти за филтриране на намерените площадки и отсяване на тези от тях, които пасват най-добре на предварително зададените критерии на оптимизатора и др.

Предимствата на работата със SAPE далеч не свършват дотук, но ако продължа да навлизам в детайли ще Ви отегча, а и в крайна сметка детайлите интересуват най-вече мен като оптимизатор, а не Вас – клиентите.

Каква е цената?

А сега най-важното за всеки клиент – цената. По-долу прилагам ориентировъчен ценоразпис (цените могат да претърпят корекции, ако нишите са по-ниско или по-високо конкурентни!) за оптимизация по 1 (една) ключова дума/ фраза, като моля да имате предвид, че цените не са крайни, а играят ролята само на ориентир, за да добиете най-обща представа за тях.

Малък SEO пакет (MINI SEO)

Среден SEO пакет (MIDI SEO)

Голям SEO пакет (MAXI SEO)

SEO одит

Линк билдинг

За конкретна оферта се свържете с мен по чрез някоя от формите за контакт и ще Ви изготвя персонална оферта, отговаряща на Вашите конкретни нужди.

В цените влиза всичко – SEO одит на сайта, препоръки за корекции по кода и съдържанието на сайта, както и моята комисионна за извършените дейности.

Моля, имайте предвид, че има ниши, които са с малък брой страници, но с много силна конкуренция. В такива случаи си запазвам правото да не се влияя от горепосочения ориентировъчен ценоразпис, а да отправя персонална оферта, съобразена със съответното ниво на конкуренцията и сложност на проекта!

Цените са само за сайтове на български език!

* Всички цени са в сила от 01.01.2011 г.

Comments

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*