SEO консултации

Търсите SEO консултант за професионална SEO консултация? Наемете ме и се доверете на моя 15-годишен опит в оптимизацията за търсачки и SEO консултации за фирми от малкия, среден и голям бизнес!

Прочетете по-долу, за да разберете как богатият ми опит като CEO консултант за български и чуждестранни компании може да помогне на вашия бизнес.

Какво е SEO консултиране? Защо всички предприятия се нуждаят от SEO консултиране?

Увеличете трафика от органични търсачки към вашия сайт с професионално SEO консултиране.

Моите SEO консултантски услуги ще ви съпътстват от началото, през целия път и до успешния край на процеса на SEO оптимизация на вашия уеб сайт за Google.

Ще работя в тясно сътрудничество с вас и ще ви помогна да изградите SEO стратегия, която да работи за вашия конкретен бизнес.

Ще ви помогна да разберете вашите конкуренти и да намерите тези ключови думи, които ще бъдат най-печеливши за вашия бизнес успех.

Какво включва моята SEO консултация?

Професионалната SEO консултация с мен включва следните услуги:

Професионална стратегия от SEO консултант

Не сте сигурни какво Ви е нужно? Като SEO експерт с богат опит, аз ще Ви помогна да дефинирате коректно своите SEO нужди, което ще гарантира бъдещия успех на Вашата SEO кампания.

Приложение на SEO идеите Ви на практика

Вече имате ясна идея по отношение на Вашата СЕО оптимизация, но не сте сигурни как точно да приложите Вашите идеи? Страхувате се да не сбъркате и това да влоши позициите на сайта ви в Гугъл?

Ако поръчате SEO консултация от мен, аз ще се погрижа да дам ясни и лесни за изпълнение насоки на Вашите програмисти и уеб девелопъри, за да мине всичко гладко и безпроблемно.

Препоръки за избор на SEO инструменти и софтуер

SEO маркетинг индустрията е пълна със стотоци, ако не хиляди SEO инструменти за анализ и мониторинг на позиции на сайтовете в търсещите машини.

Моите SEO консултации ще ви помогнат винаги да сте в крак с най-добрите и модерни SEO инструменти. Това ще ви спести не само много време и нерви, но и доста излишни пари.

SEO одити

Всеки SEO одит има за цел да събере възможно най-подробна информация за състоянието на on-page оптимизацията на вашия сайт и да открие области, които се нуждаят от подобрение.

В моята дълга кариера като SEO оптимизатор научих, че няма два еднакви уебсайта и няма две еднакви индустрии. Всеки проект е специфичен, следователно всеки SEO одит е уникален. Ако поискате SEO консултация под формата на одит на вашия сайт, мога да ви гарантирам, че след извършване на корекциите, описани в него, вашият сайт значително ще подобри позициите си в Google.

Прилагане на вашите SEO идеи на практика

Това е може би една от най-скучните и времеемки части от оптимизацията на уеб сайтове. Винаги съветвам своите клиенти да заплатят за SEO консултация, в която да анализирам задълбочено най-добрите ключови думи за технитя бизнес и нужди.

Поверете тази трудоемка, но и изключително важна част от цялостната SEO стратегия на вашия сайт. Този анализ преминава отвъд простото събиране на лист от термини, по които да оптимизирате сайта си.

В една такава СЕО консултация аз ще намеря най-търсените, най-лесните за класиране и най-печелившите ключови думи във вашата онлайн ниша.

Анализ на онлайн конкуренцията

Дишате ли във врата на Вашите конкуренти? Знаете ли точно какви SEO стратегии и тактики използват?

Ако отговорът е „не“, то горещо ви съветвам да поръчате една или повече СЕО консултации, в които аз ще ви разкрия всички скрити методи и тактики, които вашите най-силни конкуренти използват.

След това ще ги превърна в лесен за следване и изпълнение SEO план, а защо не в и цялостна стратегия, която ще Ви превърне в лидер във вашата индустрия.

Анализ на всички линкове към сайта ви (линк одит)

Някога поверявали ли сте изграждането на линкове към сайта ви на съмнителни SEO фирми? Съмнявате ли се, че сайта ви има лоши входящи линкове, които пречат на по-доброто му класиране в Гугъл?

Може би тепърва чувате термина линк билдинг и искате професионални насоки как да изграждате качествени, релевантни линкове към своя уеб сайт?

При всички случаи, този вид SEO консултация е точно за Вас!

SEO консултации преди/ по време на редизайн или създаване на нов уебсайт

Предстои ли Ви промяна на дизайна на настоящия ви уебсайт или тепърва ще изграждате нов сайт или блог? Това е идеалният момент за една професионална SEO консултация с SEO консултант! Уверявам Ви, че това ще са най-добре похарчените Ви пари.

На никого не пожелавам да даде няколко хиляди лева за нов уебсайт или редизайн, само за да разбере, че това е довело до тотален срив на неговите позиции в Гугъл.

Не допускайте тази фатална грешка, Вашият сайт не го заслужава!

SEO консултации цена:

Цените на моите SEO консултации са следните:

SEO услуги цена - СТАРТЪП

SEO консултация на живо

лв.

150

/ час без ДДС

SEO услуги цена - РАСТЕЖ

Онлайн SEO консултация по Skype или Zoom

лв.

100

/ час без ДДС

ВАЖНО: При поръчка на услугата SEO консултация, винаги изисквам предплащане на цялата сума за съответната услуга преди нейното провеждане.

Приемам плащания по банков път, с „Еконт“ куриер, по PayPal или кеш.

* Всички цени са БЕЗ ДДС и са в сила от 01.10.2018 г.

Заяви пакет за SEO оптимизация!

Ако, обаче, вече нямате колебание, че Вашият бизнес заслужава да се превърне в лидер в своята ниша – чудесно! Кликнете бутонът по-долу и ми пишете. Ще се постарая да Ви отговоря максимално скоро!

Кратка форма

© 2008 – 2024 SEO агенция Lilacor | Всички права запазени