Промоции

Промоции

“Промоция – вид представяне на даден продукт, продуктова линия, услуга с цел запознаване на аудиторията и привличане на вниманието на потенциални клиенти към нея. Промоцията може да бъде различна по вид, като в най-честият си вариант тя е свързана с намаляване на цената на услугата, с което тя се превръща в атрактивна за пазара. Промоциите могат да бъдат с различен период от време, в зависимост от характера на продукта или услугата, която промотират.”

Внимание, изгодни предложения!

Уважаеми клиенти, на тази страница ще намерите актуални отстъпки за количество и промоционални цени за моите SEO услуги.

Ако Вие сте сериозен предприемач, който иска да спести пари, без да допуска компромиси в качеството на услугите, тази страница е точно за Вас!

Актуални SEO промоции:

Безплатна SEO консултация за всеки нов клиент, с който сме постигнали условна договорка за SEO оптимизация на сайта му (спестявате 100 лв.);

Безплатен подбор на ключови думи за нови клиенти с бюджет за SEO от поне 900 лв./ месец (спестявате 200 лв);

10% специална отстъпка от цените за абонаментни SEO услуги за всички нови клиенти при предплащане за 3 месеца наведнъж (спестявате минимум 180 лв./ месец)

Валидност на офертата:

Офертата е валидна до 30.04.2014 г. и промоционалната цена влиза в сила само след предплащането й.