SEO промоция за нови клиенти – 30% отстъпка!

1

SEO промоция за нови клиенти – 30% отстъпка!

Уважаеми клиенти,

По случай наближаващите коледни и новогодишни празници Lilacor.com обявява празнични цени на всички SEO услуги и SEO пакети.

Намалението е валидно в периода 01 – 31.12.2012 г. включително!

Колко можете да спестите?

Ето няколко примера за висококачествени и много важни за всеки уеб сайт SEO услуги, които можете да поръчате с 30% отстъпка от цената им, без това да влияе на тяхното качество:

 • SEO одит – цени от 140 до 280 лв (спестявате между 60 и 120 лв в зависимост от големината на сайта Ви);
 • Подбор на ключови думи – 140 лв (спестявате 60 лв от редовната цена);
 • Намаление на всички SEO пакетиспестявате поне от 60 и 120 лв НА МЕСЕЦ като намалението на месечната такса остава валидно за постоянно, а не само за първия месец от оптимизацията

Практиката ми показва, че всеки клиент поръчва оптимизация на своя сайт по около 3 ключови думи, а повечето запитвания идват от средни или големи уеб сайтове. Затова нека разиграем следния примерен вариант, за да видим каква сума ще спестите, ако поръчате SEO оптимизацията по 3 ключови думи с 30% намаление от цената.

Да приемем, че поръчате SEO по следните 3 думи, в зависимост от тяхното ниво на сложност:

1 нискоконкурентна (лесна за оптимизация) ключова дума – 100 лв./ месец

1 средноконкурентна (средно трудна за оптимизация) ключова дума – 150 лв./ месец

1 висококонкурентна (трудна за оптимизация) ключова дума – 200 лв./ месец

Общата цена на Вашата поръчка, от примера по-горе, би била 100+150+200 = 450 лв./ месец без отстъпките

Като извадим 30% от цената се получава следното: 450 лв – 30% = 315 лв./ месец (спестявате 135 лв./ месец)

И това не е всичко…

Ако погледнете в секцията ми със SEO промоции ще видите, че до края на месеца са валидни и други 3 промоционални предложения:

 • Безплатна консултация на живо с всеки нов клиент, с който сме постигнали условна договорка за SEO оптимизация на сайта му (спестявате 100 лв.);
 • Безплатен подбор на ключови думи всички нови клиенти с бюджет за SEO от поне 300 лв./ месец (спестявате 200 лв.);
 • Безплатен SEO одит за нови клиенти поръчали оптимизация по 3 и повече ключови думи (спестявате между 200 и 400 лв.)

Промоциите могат да се комбинират помежду си!

Добра новина! Актуалните промоции могат да се използват едновременно, т.е ако се върнем на примера по-горе, това би означавало следното:

На цена от 315 лв./ месец Вие ще получите и безплатна SEO консултация, безплатен подбор на най-подходящите ключови думи за Вашия бизнес и цялостен SEO одит – отново напълно безплатно. Страхотно, нали? По този начин клиентите ми ще получат пълния набор от SEO услуги, с които съветвам всички мои клиенти да включва всяка SEO кампания, при това на много изгодна цена!

И така… колко общо спестихте, всъщност?

С поръчването на оптимизация с празнична отстъпка Вие ще спестите: по 135 лв. всеки месец от месечната такса + 700 лв от 3-те актуални SEO промоции. Т.е. в разгледания примерен вариант за SEO на сайт по 3 ключови думи Вие…

спестявате 815 лв, при това само през първия месец

Как да се възползвам от 30% отстъпка за SEO?

Много просто! В рамките на месец декември 2012 г. за всяко запитване за оптимизация ще бъде валидна промоционалната цена. Единственото, което изисквам от Вас е да ми изпратите запитване с информация за Вашия сайт и списък с думите, по които желаете топ 10 позиция в Google.bg. В най-кратък срок от получаването на запитването Ви ще Ви изпратя персоналната оферта за SEO с 30% намаление от месечната такса.

Време е да помогнете на бизнеса си!

С уважение,

инж. Николай Стоянов

Забележка:  Сумите от примера, даден по-горе, са само ориентировъчни!  Цената за оптимизация се определя след изпращане на запитване от Ваша страна, съдържащо уеб сайта Ви и думите, по които искате да го позиционирам в топ 10 на Гугъл, и след анализ от моя страна аз Ви изпращам ценовата си оферта. За да получите персонална оферта за SEO оптимизация отправете запитване през формата за контакт.

Comments

 • Stan Nikolov
  December 8, 2012

  Искам да отбележа за хората, които се двуомят дали да използват услугите на инж. Стоянов, да са сигурни че ще останат доволни. За нашият сайт бяхме ползвали услугите на друг СЕО оптимизатор първоначално, но резултатите, които постигнахме с инж.Стоянов бяха буквално невероятни спрямо предишните. Изтреля сайта ни на първа страница на Google.com! Единствената причина, повече да не ползваме неговите услуги, е скептицизмът на партнюрът ми към СЕО като цяло. Ако ми се наложи да ползвам подобни услуги, непременно ще се обърна към него отново!

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*