Линк билдинг цени

лв.

299

Написване на 2 статии и публикуване в 2 силни сайта (цените са без ДДС)

лв.

549

Написване на 4 статии и публикуване в 4 силни сайта (цените са без ДДС)

лв.

749

Написване на 6 статии и публикуване в 6 силни сайта (цените са без ДДС)

Пуснали сте уебсайта си и сте оптимизирали страниците си подредством on-page SEO? Сега е време да излезете от рамките на вашите страници и да изведете своята SEO оптимизация стратегия на по-високо ниво, чрез линк билдинг!

Подобрете онлайн авторитета си и своето дигитално присъствие, доверявайки се на нашите SEO стратегии за изграждане на входящи линкове!

Защо изграждането на линкове (линк билдинг) е от съществено значение за успеха на Вашия бизнес?

Изграждането на линкове (т. нар. линк билдинг) е неразделна част от всяка стратегия за дигитален маркетинг.

Изграждане на линкове е процесът на популяризиране на съдържанието на даден уебсайт, за да се осигурят входящи връзки (backlinks) от други домейни с висок авторитет.

Линковете са важни сигнали, които показват на търсачките, че вашият уебсайт е достоверен източник на информация. Те също така помагат на онлайн потребителите да навигират между страниците в интернет и да задоволят своите информационни нужди.

Линк билдинг е една от многото SEO тактики, освен локалното SEO и техническо SEO, разработени за увеличаване на вашите сигнали за класиране (ranking signals), придобиване на повече реферален трафик и получаване на контрол над бранда.

Изграждането на SEO линкове ви позволява да създавате и стимулирате нови взаимоотношения с авторитетни сайтове, да разнообразявате източниците си на трафик и да увеличавате потоците си от приходи.

Уебсайтовете с висококачествени линкове от релевантни домейни много често спечелват класиране на първа страница в Гугъл.

По-важното е, че входящите линкове от сайтове с висок авторитет на домейна (DA – domain authority) увеличават стойността на вашите уеб страници.

Защо авторитетът на домейна е важен при изграждането на линкове?

Авторитетът на домейна (DA при Moz.com или DR при Ahrefs.com) е оценка за класиране, която прогнозира способността на уебсайта да се класира в търсачките, въз основа на цялостното му качество.

Този SEO показател се отчита по скала от 1 до 100, като 100 е най-високата възможна оцена. Уебсайтовете с висок домейн авторитет обикновено се класират по-бързо и по-високо в резултатите от търсенето.

Това означава, че ако вашите референтни домейни имат висок DA или DR, те ще предадат повече стойност (т.нар. link juice) към вашия уебсайт.

От друга страна, входящите домейни с относително нисък DA, може и изобщо да не си струват вашите време и усилия.

Освен авторитета на домейна, вие също трябва да прецените дали са достатъчно добри и други техни показатели (SEO метрики) като уместност на страницата, класиране в локалните резултати и честота на кликовете (CTR).

Така ще можете да увеличите максимално способността за класиране на референтния домейн и да подсилите своите линк билдинг усилия.

Нямате капацитет да изпълните една качечетвена линк билдинг стратегия? Наемете опитен SEO експерт, на който можете да се доверите!

Ние, като SEO агенция с над 15-годишен опит, разбираме, че управлението на ежедневните ви линк билдинг операции и подобряването на стратегията за изграждане на качествени линкове може да бъде предизвикателство и отнема много време.

Ето защо ви предлагаме ефективни и разрешени линк билдинг решения (White Hat SEO), за да увеличите авторитета на вашия уебсайт.

Поръчайте нашите линк билдинг услуги и подсилите своето SEO!

Уеб стандартите и ръководствата на търсачките са създадени, за да осигурят полезна и безопасна среда както за клиентите, така и за бизнеса.

Някои хора се опитват да надхитрят търсачките, като използват техники за изграждане на линкове тип „черно SEO“ или Black Hat SEO.

Съмнителните линк билдинг тактики са силно непрепоръчителни! Изграждането на Black Hat линкове може да предложи бързи маркетингови печалби, но това в крайна сметка да доведе до големи загуби в дългосрочен план.

Много маркетолози избират да използват тактики за изграждане на Black Hat линкове, за да “подобрят” процесите си за придобиване на линкове.

Въпреки че тази практика може да донесе много по-бързи резултати, прибягването до нечестни услуги за изграждане на линкове може да доведе до наказание за уебсайта ви.

И което е още по-лошо, сайтът ви може да бъде наказан и изцяло изключен от страниците с резултати от търсенето.

Не позволявайте това да се случва!

Интегрирайте етични техники за линк билдинг във вашата дигитална маркетингова структура, за да привлечете качествен трафик, да подобрите индексацията на сайта си и да изградите по-добро разпознаване на вашия бранд.

Ние сме реномирана компания за изграждане на линкове, ангажирана с разработването на работещи и етични стратегии за White Hat Link Building, съобразени с специфичните изисквания и нужди на вашата ниша.

Освен че изготвяме персонализирани линк билдинг тактики за специфичните нужди на нашите клиенти, ние също така създаваме вътрешна SEO рамка за изграждане на линкове, за да създадем максимално добра линк стратегия.

Търсите ли аутсорсинг партньор за изграждане на White Hat линкове, който да управлява линк билдинг кампаниите на вашите клиенти?

Lilacor.com предлага модерни решения за изграждане на линкове, предназначени да донесат на клиентите ни повече трафик и да увеличат печалбите на бизнеса им.

Ние подкрепяме това, което казваме, с реални резултати. Свържете се с нас още днес, за да научите повече за това как нашата линк билдинг услуга може да ви помогне на бизнеса ви да отиде на следващото ниво.

SEO линк билдинг услуги

Получете повече онлайн видимост и отключете своя потенциал за класиране!

Най-добрата линк билдинг услуга за вашия бизнес

Препращащите домейни (referring domains) са много важна част от услугите за изграждане на SEO линкове.

За да гарантирате успеха на вашата линк билдинг кампания, трябва да придобиете висококачествени обратни връзки от множество надеждни и авторитетни уебсайтове.

Колкото по-висок е авторитетът на домейна, толкова по-голямо е влиянието му върху класирането в Гугъл.

По същия начин, колкото повече домейни имат връзка към вашия уебсайт, толкова повече трафик ще получавате.

Ние използваме усъвършенствани SEO инструменти и стратегии за изграждане на връзки и определяме ефективни начини, за да получим повече висококачествени референтни домейни.

Нашата SEO практика за изграждане на линкове включва доклади за линкващи домейни, анализ на съдържанието, сравнителен анализ на конкурентите, контент маркетинг и персонализирано изграждане на линкове.

Работим в тясно сътрудничество с нашия SEO екип, за да разработим стратегии за изграждане на White Hat линкове, съобразени с целите на вашия бранд.

Доверете ни се, за да дадем нашия 101% ангажимент за успеха на вашия бранд!

White Label решения за изграждане на линкове

Персонализирани линк билдинг кампании, които дават положителни резултати.

Ние разбираме, че управлението на агенция за дигитален маркетинг може да бъде трудоемко.

SEO включва няколко задачи, включително

което може да повлияе на вашето време, ресурси и усилия.

Освен тези задачи, вие също трябва да изградите и взаимоотношения с клиенти и да стимулирате повече продажби, разбира се.

Доверете ни своя линк билдинг и ще си ви осигурим високоавторитетни входящи линкове към вашия сайт!

Партньорство за изграждане на White Label връзки с нас ще ви позволи да се възползвате от нашия дългогодишен опит и да получите силни, тематички и безопасни линкове.

С нашата линк билдинг услуга получавате:

  • Пълна прозрачност
  • Без дългосрочни договори
  • Без минимална сума за покупка
  • Предвидимо време за изпълнение
  • Модерни и работещи тактики за изграждане на връзки
  • Изчерпателни линк билдинг отчети

Съсредоточете усилията си върху придобиване на повече бизнес и създаване на стабилни взаимоотношения с вашите клиенти, докато нашата линк билдинг компания се занимава с техническата работа.

Защо да изберете нашите линк билдинг решения?

Изградете устойчив план за органичен растеж и постигнете целите си!

Ние сме вашият дигитален маркетинг партньор.

Предлагаме пълен набор от линк билдинг услуги, предназначени да ви помогнат да изпреварите конкурентите си и да увеличите максимално възможностите си за получаване на обратни линкове.

Ето какво можете да очаквате от нашите услуги:

Ние анализираме уебсайта ви, за да определим кои са най-ефективните ви страници, да идентифицираме пропуските в съдържанието, да намерим и коригираме повредени или счупени връзки и да начертаем подробна стратегия за изграждане на нови.

Анализът на уебсайта също ни позволява да определим демографските данни и интересите на посетителите на вашите страници, като ни насочва при създаването на целево съдържание.

Възползваме се от задълбочени анализи, за да разработим линк билдинг решения, които стимулират възвращаемост с висока стойност.

Техниките за изграждане на Black Hat връзки могат да потопят уебсайта ви чрез наказания от Google и да попречат на потенциала ви за челно класиране в търсачките.

Ние използваме стратегии за изграждане на White Hat връзки и установяваме ясни показатели, за да увеличим максимално възможностите ви за линкове.

Нашата линк билдинг агенция редовно оценява качеството на линкващите домейни, за да осигури обратни връзки само от сайтове с висок авторитет.

От стратегията ви за подбор на ключови думи и контент маркетинг тактики до промоции на съдържанието и стратегии за създаване на обратни връзки – ние гарантираме, че всички аспекти на нашите линк билдинг услуги са съсредоточени върху постигането на вашите важни цели.

Нашите линк билдинг специалисти набелязват целите, развиват вашите ресурси, изследват вашите линк билдинг цели и стартират кампании за постигането им.

Ние правим mapping на вашите линк кампании, за да увеличим максимално най-добрите възможности и стратегии за изграждане на линкове.

Нашите линк билдинг специалисти гарантират, че всички наши линк билдинг пакети отговарят на вашите очаквания и стандарти за качество.

Ние си сътрудничим с експерти по дигитален маркетинг и обсъждаме с вашите мениджъри всички възможни варианти, за да разработим тактики за изграждане на връзки, които стимулират висок онлайн растеж.

Специалистите ни в областта на SEO могат да се похвалят с години опит в създаването на решения за изграждане на White Hat връзки към клиентски сайтове.

Нашият екип добре разбира изискванията на търсачките и знае как да изработи ефективни white hat link building решения.

Партнирайте си с нас и ще получете одобрени от Google методи за изграждане на връзки.

Анализираме вашата целева аудитория, брандовите съобщения и линк профила ви, за да гарантираме, че избраната SEO стратегия отговаря на целите ви.

Нашата агенция за изграждане на линкове предлага различни по големина линк пакети, които да отговарят на специфичните изисквания на всеки бранд.

Ние също така предоставяме задълбочени отчети за кампаниите с общия брой публикувани линкове, подобрения в класирането вспедствие на тях и обобщение на цялостната работа.

Услугата е по-опростена и по-евтина от трите стандартни плана, които lilacor.com предлага на страницата SEO услуги, и макар да няма същата успеваемост каквато се постига с тези SEO пакети, може да бъде много полезна за тези клиенти, които имат вече добри позиции на сайтовете си, но нещо не им достига, за да постигнат така желаните TOP 10, TOP 5 или дори челна позиция по съответните ключови думи. В тази услуга вие не получавате за никакви други съпътстващи SEO услуги. Вие заплащате само за изграждане на определен брой входящи линкове към сайта си.

Ако сайтът ви е на 1-ва, 2-ра или 3-та страница в Гугъл, домейнът Ви е стар, достатъчно авторитетен, имате уникално съдържание на всяка страница от сайта Ви, нямате наказания или наложени филтри от Гугъл, но все пак не можете са излезете на първа страница? Тогава вероятно не Ви достигат качествени линкове. Възползвайте се от услугата линк билдинг, тя е точно за Вас.

Забележка: Услугата линк билдинг не дава гаранции за постигане на конкретни позиции, затова и цената е по-ниска.

Единствената гаранция е, че услугата ще доведе до постепенно покачване на позициите на сайта Ви по ключовите думи, за които той се оптимизира.

При линк билдинга не извършвам никакъв предварителен on-page или off-page анализ на сайта, нито консултации с клиента. Само изграждам качествени линкове към него.

 

Всички цени са БЕЗ ДДС и са в сила от 01.10.2018 г.

Заяви пакет за SEO оптимизация!

Ако, обаче, вече нямате колебание, че Вашият бизнес заслужава да се превърне в лидер в своята ниша – чудесно! Кликнете бутонът по-долу и ми пишете. Ще се постарая да Ви отговоря максимално скоро!

Кратка форма

© 2008 – 2024 SEO агенция Lilacor | Всички права запазени